Selamlar herkese,
Bugün otomobil gündemine bakarken Togg cephesinden güzel haberler gördüm, hemen sizinle paylaşmak istedim. Malum, son dönemde sıfır araç fiyatları ve kredi oranları hepimizin malumu, bel büküyor. Ama Togg bu ay biraz ortalığı hareketlendirecek gibi duruyor.
Öncelikle, Togg T10X için yeni bir renk seçeneği duyuruldu: “Seyhan”. Mavi tonlarında, oldukça şık ve modern duruyor. Adana’nın Seyhan Nehri’nden esinlenilmiş. Ben şahsen “Kapadokya” ve “Oltu” renklerini çok beğeniyordum ama bu Seyhan rengi de yollarda çok can yakacak gibi duruyor. Siz nasıl buldunuz yeni rengi?
Asıl bomba haber ise finansman tarafında. Şubat 2026’ya özel olarak 750 bin TL’ye kadar %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Mevcut piyasa koşullarında sıfır faiz bulmak çölde vaha bulmak gibi bir şey oldu artık. Özellikle T10X almayı düşünenler veya “beklesem mi” diyenler için bu kampanya ciddi bir fırsat olabilir.
Siz ne düşünüyorsunuz? Togg’un bu hamlesi satışları nasıl etkiler? Aranızda T10X kullanan veya bu kampanya ile niyetlenen var mı? Deneyimlerinizi ve yorumlarınizi bekliyorum, biraz beyin fırtınası yapalım.
Kazasız belasız sürüşler dilerim!